Smazat cache v CF
skip to Main Content

Hodnocení a recenze

Přidejte se ke spokojených zákazníkům! Každoročně odbavíme zhruba 100 tis. cestujících na dovolenou nebo poznávací či adventní zájezd

S CK České kormidlo jme byli velmi spokojeni, jak s dopravou ,tak i s delegáty během dovolených ,v pořádání vydařených fakultativních výletů. Poprvé jsme byli s touto cestovkou v Itálii ,v kraji Abruzzo v Palmové riviéře v Alba Adriatice a odnesli si krásné nezapomenutelné vzpomínky .Podruhé jsme byli v Chorvatsku na Makarské, kde jsme rovněž byli se vším spokojeni. Až si budeme vybírat dovolenou s autobusovou dopravou nebo vlastní určitě dáme přednost této cestovce.

O Velikonocích moji rodiče absolvovali zájezd do Budapešti a Ostřihomi. Přijeli velmi spokojení s celým zájezdem, náramně si pochvalovali jak pana průvodce Honzu Valíčka tak i dopravu – Autokarem.cz s panem řidičem. Děkuji tedy za svoje rodiče a CK České Kormidlo s radostí doporučuji.

Už jsem byla s Kormidlem 4x na lyžovačce a prostě super!!!!!!

S Kormidlem jsem byl již po 3tí. Za mne a moje kamarády naprostá spokojenost se vším. Přeprava busem, ubytování, strava, wellnes, organizace, informovanost atd!!!! Za takové peníze by se člověk po vlastní ose – neměl nikdy šanci dostat! Upřímně všem vřele doporučuji

Skvělá cestovka na žážitky

Dlouho jsme přemýšleli jestli letos vyrazit na lyže nebo to vzhledem k situaci “odpískat”. Rozhodli jsme se a vyrazili do Banska. A rozhodně nelitujeme. Díky všem v CK České kormidlo za parádní dovolenou.  střícné, férové a milé jednání, jak u kolegyň ze zákaznického servisu, tak cestou u řidičů a stejně tak i u delegáta Filipa na místě. Počasí to celé ještě umocnilo – 4 slunečné dny. Zkrátka paráda. Kapitáne, máš skvělý tým. Tak přeju, ať vám to šlape. Zasloužíš si povýšení na Armádního generála 😄 Díky a těšíme se příště 👍

Zdravím. S CK České kormidlo jsme byli na několika zájezdech. V zimě, v létě, na poznávacím i adventu a musím říct, že jsme maximálně spokojení. S prodejci, řidiči, delegáty, ubytováním. Vždycky byli všichni ochotní a milí. Vždycky o všem informovali a starali se o bezpečnost všech cestujících. Takže za nás maximální spokojenost… :) a ještě jednou moc všem děkujeme…myslím si, že to s některými cestujícími nemáte zrovna lehké… :) přejeme ať se vždycky šťastně vrátíte z cest domů…

Dnes sme dojeli z Amstru…. Delegátka Anička a řidiči Pavel a Jiří byli super….timto jim děkujeme za super víkend, venda byla nadšená a určitě pojedeme s vaší ck zas. A nesmím zapomenout na moravské zdravé jádro z okolí valtic…. Byli ste fajn. 😉

S Ck jsme letos letěli do Bulharska,velká spokojenost,díky 🥰👌

Chutná strava, cesta do Chorvatska na jedničku, zpátky nefungoval mikrofon, video, což až tak nevadí. Delegát v pohodě, výlet do Mostaru vynikající (díky průvodkyni, jsme se dozvěděli hodně informací) Doporučení pro nenáročnou klientelu.

Letos jsme byli s touto CK již podruhé, poprvé v roce 2017, musím priznat že to mělo nějaké nedostatky, ale nic dramatického. Letos naopak milé překvapili, autobus přijel na čas bez žádného čekání. Prestupovali jsme v Brně spoustu delegátů ochotných, ptali se jestli víme na jaký autobus řekli hned za jak dlouho přijede. Ubytování přesně jak bylo nafoceno, cisto. Super, dávám 5 hvězd 

Poprvé ve velehorách v Italských alpách v oblasti Civetta/Aleghe a nemůžeme si to s přítelkyní vynachválit příští rok chceme do té samé destinace! Vše naprosto bezvadné a hory jako z filmu! Zatím nejlepší dovolená lyžařského zájezdu a cena naprosto bezkonkurenční za ty služby!

Dokonalá dovolená s Českým kormidlem❤️ 6 denní zájezd do Banska s polopenzí a 4 dny lyžování. Delegát, hotelový personál i řidiči vstřícní, ochotní lidé💗 příští rok opět jedině s Kormidlem😍

Vřele doporučuji,na zakladě tady psaných recenzí jsem měla velký strach z nadcházající dovolené,jelikož máme dvě malé děti,ale musím říct že cesta v pohodě bus přijel na čas v Brně jsme přesedli na dalsí bus s číclem který jel na náš cíl a ubytování super i cesta zpět bez problémů,takže za moji rodinu vřele doporučuji.

Ráda bych poděkovala za překrásný prodloužený víkend v Monaku, Monte Carlu a Nice. Bezvadná organizace a počasí jste měli snad objednané☀️ Pan průvodce M. Žák byl úžasný a s pány řidiči Františkem a Alešem nám cesta příjemně utekla. Přeji krásný den, K. Palátová

Všem vřele doporučuji. Komfortní autobus, pravidelné zastávky, skvělí řidiči, super ubytování, pohodová delegátka, kvalitní jídlo, nádherné lyžování, pohodlné spaní.
Všem vřele doporučuji 

Velice příjemní řidiči, vždy ochotní. Dlouholetá zkušenost (více než 10 let).

Zájezd na Orlí hnízdo 18.9. byl moc fajn. Příjemní řidiči a milá paní průvodkyně, celý den hezky utekl. Počasí alespoň za nás bylo nádherné a takový nevšední zážitek v podobě svezení místním dopravcem (Hinklem v tranzitu 😅) také neměl chybu. Za nás doporučujeme 😊

Přestože deštivý, tak krásný víkend v Holandsku. Oslavy Dne krále, ta atmosféra stojí za to vidět. Díky taky pruvodkyni paní Simone!

Hezký den  Včera jsem se s přítelem vrátili ze zájezdu do Chorvatska. Hotel Nano, Drvenik a můžu říct, že za oba dva naprostá spokojenost!  Noční doprava na místo super, sice přítel je trochu vyšší a měl problém s místem na nohy, ale nějak se tam poskládal a docela jsme se i prospali. Měli jsme štěstí i na ostatní klienty, na nikoho se nemuselo čekat, autobus opravdu vždy odjel ve stanovený čas. Ubytování hezké, čisté s perfektním výhledem. Pláž hned přes cestu. Jídla bylo dost, někdy až moc  Celý zájezd byl perfektně organizovaný a to díky našemu skvělému průvodci Vojtovi Drašnarovi. Ne jen že nám s velkým zájmem vyprávěl o všech bodech programu, ale přidal i něco navíc a poradil i třeba to kde je dobré kafe a hlavně celou dobu byl velmi milý a s úsměvem na tváři  děkujeme moc!

Díky za lyžování v Bansku, za vylepšení této zmršené zimní sezony, zájezd a vše kolem bylo v pořádku, jen ta cesta byla nekonečná. Už teď se těšíme na další lyžování s Vámi.

Super ceny, krásný výběr zájezdu

Ideální pro ty co chtějí normální dovolenou, taková střední třída ale určitě spokojenost

Dovolená v Bulharsku na Slunečném pobřeží s kormidlem naprosto bez problémů,skvělá, starostlivá delegátka Nela, vše klaplo jak mělo, ubytování hezké, rádi s kormidlem poletíme zase 👍👍👍

Skvělá CK, která dokázala zařídit luxusní dovolenou na horách v době ⛰️⛷️ kdy lyžování bylo takřka kdekoliv nemožné ❤️

Zatím vše OK! CK má výstižný název pro svoji činnost – :)

Vše proběhlo jak melo a dovca byla super. Letos jedeme opět s Vami

S Českým kormidlem jsme byli už vícekrát a jako vždy to bylo super. Bansko je plně srovnatelné s Itálií a to jak úrovní sjezdovek, tak i ostatními službami.

Dvakrát vyzkoušené služby, pokaždé vše jak má být… skvělé lyžařské lokality, pěkné hotely s dobrými službami, náááádherné počasí… „Radost u Vás nakupovat, všude Vás budu doporučovat!

Doporučuji, super ceny, za naší rodinu spokojenost

S rodinou jsme se teď vrátila z jednodenního koupání na ostrově Krk Baška 30-1.8 musím říct ,že to byla naše první cesta autobusem. Řidiči byli naprosto úžasný, informovali nás o cestě několikrát co se kde bude dít. Zastávky akorát při nich se o nás krásně starali kávou a vším ostatním . Klimatizace perfektní , cestou jsme koukali na filmy takže to utíkalo . Takže cesta tam za 1. Moře bylo parádní a cesta zpet byla stejně super. Vše podle plánu . Doporučujeme za rodinu a určitě pojedeme znova . Jen nám vypadli jména řidičů. Veliká pochvala . Děkujeme

Super, to byl výlet! Švýcarsko s panoramatickým vlakem UNESCO a Lichtenštejnsko 01.10-04.10 Chtěla bych touto cestou poděkovat za krásný výlet, hluboce se kláním před profesionalitou a umění řidičů. Nejvíce bych chtěla poděkovat za velmi vynikajícího průvodce p.Žáka. Přeji vaší cestovní kanceláři jen samé takové průvodce a řidiče.

Letos již po druhé hotel Belista Bulharsko . Dovolenou jsme si s dcerou užily . Delegátka byla fajn , letadlo nás bezpečně dopravilo tam i zpět ikdyž na to nevypadalo podle reakcí některých cestujících 🙂 Doporučuji cestovka je super , jen škoda že na hotelu jim chybí informační cedule jako mají ostatní cestovky , info pouze papírově v šanonu

Byli jsme letos s touto cestovkou v Chorvatsku na Plitvicich a za mě super. Všechno proběhlo naprosto v pořádku. Pan průvodce i řidič byli na jedničku. Za mě doporučuji.

Super, to byl výlet 🥰🥰🥰 Švýcarsko s panoramatickým vlakem UNESCO a Lichtenštejnsko 01.10-04.10 Chtěla bych touto cestou poděkovat za krásný výlet, hluboce se kláním před profesionalitou a umění řidičů. Nejvíce bych chtěla poděkovat za velmi vynikajícího průvodce p.Žáka. Přeji vaší cestovní kanceláři jen samé takové průvodce a řidiče.

Bansko 16. až 19.2. Prostě skvělé. Hotel příjemný, s bazénem, saunou a milým personálem. Stravování opravdu skvělé, bufetová snídaně i večeře bohatá nabídka salátů a zeleniny i sladkých zákusků. Skiareál velmi příjemné překvapení. Lanovky moderní, rychlé, sjezdovky perfektně upravené, spíše pro zdatnější lyžaře. Převládají hodně dlouhé sjezdy, ideální pro carvingu. Lidí přiměřeně, menší fronty pouze ráno u gondoly. Po celé čtyři dny naprosto fantastické počasí. Bansko je naprosto srovnatelné s menšími středisky v Alpách.

Poslední cesta Praha-Caorle ( jeden den) Super   mohu jen doporučit   s CK České Kormidlo, mám jen suprové zážitky ( Caorle, Paříž, Nice, Cannes)

Dnes se vracíme z lyžování v Bansku chtěla bych poděkovat za skvělou organizací, trpělivost řidičů autobusu, ty celnice nám daly zabrat, a pochválit delegátku Beatu za profesionální a trpělivý přístup. Pracuji na stejné pozici, tak vím jak je tato práce s klienty náročná. CK České kormidlo mohu vřele doporučit

Itálii zbožňuji a Caorle obzvlášť. Je to moje srdcovka. I proto jsme se tam rozhodli opět loni zavítat. Pro mě to byla skvělá dovolená. V Caorle vše, co je potřeba na “dosah ruky”. Cesta s Vaší CK bez problémů. Za mě doporučuji. 

Výborná cesta luxusním autobusem do Chorvatska s velice příjemný řidiči. Doporučuji a určitě pojedu znovu

Chtěla bych moc poděkovat CK České kormidlo za suprovní letní dovolenou v Chorvatsku – Drvenik, hotel Nano ****. Doporučuji 🙂

Báječná dovolená , skvělé zorganizovaná. Moc děkuji

Krásná dovolená v Crikvenici. Komunikace s CK České kormidlo a doprava Autokarem.cz výborná. Děkuji

Včera návrat z Apricy, krásné klidné středisko, pěkné ubytování v hotelu Urri i s snaživým delegátem Václavem, dik také bezpečné, jako vždy dopravě, milým řidičům děkují 5+1klientky

Byli jsme poprve s Českým kormidlem v chorvatsku v Crikvenici a za nás spokojenost parádní autobus milí a slušní řidiči samá sranda ,jeli dobře klobouk dole ani nějak velky chaos nebyl jen to člověk musel najit ale zeptali jsme se řidiče a ten nas hned usadil do autobusu že jsme správně .Vždycky muže něco byt to je jasne ale za nas musim jen pochválit.

Děkujeme CK České kormidlo s.r.o. za úžasnou dovolenou

České kormidlo zorganizovalo naprosto skvělé ubytování (hotel Ajda) včetně královské polopenze a volného vstupu do obrovského welness centra v Moravských Toplicich, Slovinsko. Jejich služby chválím a Moravské Toplice vřele doporučuji pro aktivní i pasivní dovolenou s dětmi i bez.

České kormidlo můžu rozhodně doporučit komukoliv. Všechno bylo skvěle zařízeno a nachystáno, i když nastala nějaká malá komplikace, vše bylo moc fajn. Lyžování super👍, ubytování taky a obsluha jak by smet🤩.

Zatím naprostá spokojenost s Českým kormidlem

Výborný adventní výlet do Vídně a ještě výbornější průvodce. Žádná nudná historie, ale zábavná fakta.

Dovolená s Vámi byla naprosto fantastická, od destinace, kterou jsem neznal a byla mi doporučena, a ukázala se jako naprosto fantastická, přes delegáta a jeho zkušenosti a znalosti až po servis, kterého se mi dostalo. Jako pražák jsem se trochu obával brněnské cestovky, ale mé obavy byly naprosto zbytečné, tahle firma ví co, proč a jak dělá a já byl naprosto spokojený. Pro příští dovolenou jasná volba!

Chorvatsko Gradac, ubytování, strava, delegát vše perfektní, ale cesta hodně zdlouhavá, už jsme nevěděli jak si sednout, zdlouhavé

Moc rádi bychom ještě jednou poděkovali za krásný poznávací zájezd na Plitvická jezera s naší úžasnou delegátkou Mirkou a děkujeme za hladkou cestu skvělým řidičům autobusu č12 ze dne 26/28.7.21, Všichni byli milí a ochotní !!! Autobus byl pohodlný jen trochu málo prostoru pro nohy .Jinak nebylo absolutně co vytknout. Rádi s vámi znovu někam vyrazíme! Monika a Radek

Plitvická jezera ❤️ super.

Ráda bych poděkovala řidičům Kamilovi a Lukášovi ( snad je to správně) za profesionální výkon během cesty, ale především za naprosto mimořádný přístup ve chvíli, kdy vázla domluva s chorvatskými majiteli penzionu na odvozu z magistrály na místo ubytování. Cestovala jsem s mnoha CK a agenturami, ale s takovou ochotou, vstřícností a příjemným jednáním jsem se ještě nesetkala. Ještě jednou DÍKY !

Mohu doporučit, letecky Bulharsko na Sluneční pobřeží – hotel Bellevue. Cena, služby, ubytování, strava na jedna

Dnes jsme se vrátili z dovolené v Itálii (Řím a Florencie). Původně jsem myslela, že napíši trochu jinou recenzi díky jedné paní v kanceláři, ale paní průvodkyně Kratochvílová byla tak skvělá, že u této CK objednávám další zájezd pro syna k Vánocům. Musím smeknout i před pány řidiči Matějem a Jaroslavem. Jak paní průvodkyně, tak řidiči reagovali pružně na nenadálé situace v Římě (nejezdilo metro – Summit G20). Bravurně zvládala všechno a její paměť a interpretace dějin Itálie neměla konkurenci. Téměř vůbec nezavřeli pusu a pořád mluvila. Bylo vidět, že má obrovské znalosti a za to ji díky

Dobrý večer ráda bych chtěla poděkovat za úžasný výlet do Katowic, úžasné delegatce která nám vše vysvětlila a hlavně panu řidiči který nás dovezl tam i zpět v pořádku,jela jsem poprvé a velká spokojenost

Bansko 16.-19.2.2021 . Vše už bylo řečeno. Za všechny spokojené klienty velké poděkování Kormidlu.  :) yžařský zájezd ⛷ v bulharském Bansku předčil veškerá očekávání. Všem váhavým doporučuju. :) Nemá smysl vyjmenovávat, co bylo dobré a co ne, všechno bylo vynikající. :) :)

Bezva dovolená v no name apartmánech v Biogradu na Moru.Nemohu vytknout nic.Děkujeme za skvělou dovolenou,na kterou nás dovezli super řidiči z autobusu č.14 a přivítala milá paní delegátka Blanka.Těšíme se na další rok.😉❤️

Opět s Českým kormidlem na lyže do Itálie a opět velká spokojenost. Příští zimní rodinná dovolená zase bude začínat hledáním ve vašem katalogu

S kormidlem jezdíme každý rok, buď na dovolenou a nebo aspoň na zajezdy. Medvědí soutěska,naprosto úžasný zážitek. Jen tak dál

Dnes 30.6.2019 jsem se vrátil z Gradacu,penzion Kod Irene,dovolená super,je to blízko u moře, polopenze vynikající,lidicky v penzionu i v okolí byli vstřícný, cesta busem zpět do ČR dlouhá, ale s tím se musi počítat, delegátka Natálie a řidiči Zdeněk a Libor dělali co mohli,aby nás včas dovezli ale ,i tak k vůli menší objížce na ně pár lidí nadávalo…..české kormidlo určitě doporučuji :)

V pondělí jsme se s manželem vrátili z lyžařského zájezdu v Paganelle a vše bylo bezchybné! Moc si vážíme vstřícného přístupu od začátku do konce – skvělá komunikace před odjezdem, bezpečná cesta se zábavnými řidiči, moc milá delegátka na místě, srozumitelné informace a v neposlední řadě skvělá atmosféra celého zájezdu. Vřele doporučujeme!!!

Zatím jsme byly s Kormidlem dvakrát na lyžích v Itálii, vždy naprostá spokojenost

Dnes jsme se vratili z dovolene v hotelu Viking v Rimini, hotel pekny a cisty, velmi chutna kuchyne, prijemny a mily personal, dekujeme CK a delegatu panu Drasnarovi! moc se nam tam libilo

Dnes jsme se vrátili z lyžovačky v Aprice. Musíme říct, že jsme si to moc užili. Chceme poděkovat CK za vynikající služby, delegát Vašek naprosto super člověk. Opravdu člověk na svém místě. Letos jsme byli úplně poprvé a už teď víme, že příští rok jedeme zase.

Zkušenost super CK mužu doporučit řidiči ok a korát dlouhá cesta ale za to CK nemuže zkrátka žádná výtka

Cestovní kancelář doporučuji. Vše proběhlo v pořádku

Byla jsem s vámi v Chorvatsku a vše klaplo na 1. Dovolená byla super. Příští rok plánuji Itálii a věřím, že to bude zase přes vás.

Děkujeme za super “jednodenní koupačku” v Bibione (10.8.2021). Hlavně za super řidiče, se kterými byla legrace, a to jak na svoz tak na zbylou cestu. 😎 Těšíme se na další výlet s Vaší Ck a přejeme mnoho spokojených klientů a šťastných kilometrů. 👌 Holky z Prostějova, Lenka a Renča 😉😄

Byla jsem s Kormidlem několikrát na zimní dovolené a vždy bez problémů. Letos Bulharsko a opět spokojenost, nemám co vytknout, snad jen extra malé přihrádky na příruční zavazadla v dvoupatrovém autobusu, ale vzhledem k super řidičům, hotelu, jídlu, organizaci a lyžování je to opravdu maličkost

Naprostá spokojenost ! Naopak zájezd do Florencie a Cingue Terre byl okořeněn spánkem v hotelu přímo u moře, což ani neinzerovali. Večerní koupání, západ slunce. Bohatá snídaně. To vše 4.500,- Úžasný pobyt ! Jdu jim zrovna volat, že pojedu zase a vidím ty zlé kritiky.

8.12. jsme byli na adventních trzích v Budapešti, chtěla bych moc pochválit pana průvodce Honzu, který byl neskutečný, nejen, že nám toho spoustu ukázal, ale hodně věděl a celou cestu nás svým výkladem bavil..nasměroval nás ,kde jsou zdarma toalety, kde si můžeme posedět a ohřát se, kde se levně a dobře najíme, prostě tak si představuji průvodce. S kormidlem jsme byli po 4 a pokaždé spokojenost, až na tu jednu průvodkyni. Dovča u moře pěkná, i adventy….

Lyžovaní v Paganelle 👍 Velké díky za super zájezd, jako vždy vše super!

Profesionální přístup řidičů, vše proběhlo jak mělo, výlet do Caorle jsme si užili. Určitě zase někdy pojedeme.

Plitvická jezera, Zagreb-nádherný výlet za super cenu, určitě opět využijeme a podíváme se i k moři….. Dekujeme:)

Velmi rychlé reakce na dotazy, výborná průvodkyně, řidiči. Zájezd do Benátek a Verony neměl chybu, jen škoda, že jsem v autobuse ztratila mého maskota netopýra. Zatím se dopravní společnost na mou žádost o vrácení neozvala, ale to není věc CK.

Perfektně zorganizované poznávací zájezdy

Dnes jsme se synem vrátili z CIVETTY hotel SAVOIA a opět od nastoupení až vystoupení v Praze byl celý zájezd naprosto luxusní Ridiči Martin a Karel a na zpáteční ceste i Zdenek, jeli naprosto bezpečně a veškerá péče o nás cestující byla nadstandardní. Měli jsme i štěstí na spolupracující, všichni byli slušní a ohleduplní zkrátka byli jsme super parta :)

Děkujeme za velmi příjemně strávený den v Caorle. Výhru si opravdu užíváme. Za nás můžeme doporučit a do budoucna určitě využijeme vašich služeb.

Objednali jsme si zájezd do Budapešti, od objednání az po návrat vše perfektní.Naprosto jasné instrukce, řidič příjemný a delegát to se ani nedá popsat, cesta utekla se zajímavým výkladem… bylo o nás luxusně postaráno, za nás 1*

Jednodenní koupání u moře – Bibione – nemělo chybu. Super alternativa, když vám moře chybí a chcete si bez ztráty více dnů z dovolené vycistit hlavu. Vše bylo perfektně zorganizováno. Řidiči skvělí. Autobus pohodlný. Moderní. Nevěděla jsem, do čeho jdu, ale obavy byly zbytečné. Děkuji, už koukám na jiné destinace :) přeji vám, ať se daří !

Rychlost a ochota vyřešit požadavek klienta

Dobrý den, chci poděkovat cestovní kanceláři a především našemu průvodci Honzovi za skvělý výlet do vánoční Budapešti.. supr

Velké poděkování patří delegátce Katce a i našim bezvadným řidičům. Na cestě do Paříže se o nás bezvadně starali. Ubytování bylo akorát – malý čistý pokoj se sprchou, snídaně byla poměrně bohatá. Určitě jsme nejely naposledy. :)

Krásné poznávací zájezdy za rozumnou cenu

S CK České kormidlo jsem jela už podruhé a vždy velká spokojenost. dneska jsme se vrátili z Caorle z jednodenního koupání a bylo to super. Největší pochvala patří řidičům. Pan řidič byl vtipný,ochotný a moc příjemný. děkuji za skvělý zážitek a příští rok jedeme určitě znovu.

Ze začátku jsem byla vůči lyžování v Bulharsku trošku skeptická, ale po dovolené v Bansku s Českým kormidlem neumím najít jedinou negativní věc. Palec nahoru hlavně za to, jak se České kormidlo k celé situaci v této covidové době postavilo. Pojedeme určitě znovu.

Vše v naprostém pořádku, poměr kvalita – cena odpovídající, letos podruhé a příští rok znovu. Mohu jen doporučit. Jen si příště nastuduji lyžařské středisko lépe, abych se neplácal na jedné sjezdovce

12-15,8,2019 Benátky-Verona…za mě perfektní organizace od začátku do konce.Příjemní a vstřícní řidiči Martin a Luděk,bezpečná jízda a vždy usměvavý,milý a ochotný sympaťák pan Milda….nevyčepatelná studnice vědomostí.Všem obrovské díky!!!

Úžasná dovolená, :) ❤️ v hotelu Delfin Chorvatsko

Skvělé všechno :) Dovolenou jsme si moc užili ❤️

Zkusili jsme moře na otocku a musím pochválit řidiče i autobus,jeli se nám krásně,rychle a pohodlně 😀 určitě se nevidíme naposledy 🤟

Dovolená v Chorvatsku (Seget Vranjica): 7 nocí s polopenzí a bazénem jen 100 m od pláže vč. dopravy. Celkové hodnocení: vynikající zážitek, velmi dobrý poměr cena vs. výkon, rádi se po této zkušenosti budeme do Chorvatska vracet. Ubytování: příjemný majitel a personál, čistota, blízko moře, čistá pláž, bazén, velmi dobré jídlo. Organizace CK: ačkoliv jiní spolucestující měli po cestě autobusem neustále výhrady a nemístné poznámky, z našeho pohledu byla organizace nadstandardně dobrá

S CK České kormidlo byla od začátku výborná spolupráce. Areál RESNIK mohu jen doporučit – skvělá pláž, služby, ubytování i vynikající stravování

Děkujeme za perfektně zorganizovanou exkurzi do Osvětimi. Obzvlášť pozitivně hodnotíme personál – oba pány řidiče, kteří nás bezpečné dovezli tam i zpět, pana delegáta, který byl milý a vtipný a zvládnul se postarat o dva autobusy plně lidi sám a hlavně našeho průvodce po Osvětimi, pana Richarda, původem z Polska s perfektní znalostí češtiny, který nám podal velmi dobrý, obsáhlý výklad, nenechal se ničím rozhodit a po celou prohlídku byl velmi milý a empatický. Moc doporučujeme a určitě s vámi ještě do budoucna vyrazíme, tentokrát snad na nějaké veselejší místo ❤ na závěr si dovolím jednu malou připomínku – do pokynů k zájezdu by bylo vhodné dopsat, že do areálu Osvětimi si nelze brát batohy a jiná zavazadla větších rozměrů než A4, bohužel jsme to nevěděli, byli jsme upozorněni až při cestě a věci jsme museli mít nastrkané po kapsách (naštěstí jsme měli aspoň bundy).

Dobrý den , s ck České kormidlo jsme byli již mnohokrát – zimní lyžovačky mají naprosto parádní . Perfektní služby, ubytování a jízda velmi luxusními autobusy !!! Opravdu vše velmi komfortní !!! Můžeme srovnat – cestujeme do zahraničí i vícekrát ročně a vyzkoušeli jsme více ck a tato cestovka je opravdu NEJ mezi všemi . Nikdo nenabízí tolik luxusu za velmi dobrý peníz . CK České kormidlo NEJLEPŠÍ volba !!!!!! Určitě se nezklamete Svoboda Petr

Mám jen jednu zkušenost a vše bylo vpořádku a skvělé.

Byli jsme s Českým kormidlem dvakrát a letos jedeme znovu i s vnoučaty, nikdy nás nezklamali výborná komunikace. Velice příjemní řidiči nádherné destinace (milované Chorvatsko) je to zkrátka dovolená dle našeho gusta.

CK České kormidlo určitě doporučuji. Cestovala jsem 2 krát autobusem vše skvěle naplánované, milí a zkušení řidiči. Vše proběhlo v pořádku.

Vše v pořádku, doporučuji.

Byli jsme na hotelu K2 v Catollice ,pokoje sice male ale pekne a utulne s klimatizaci, jidlo perfektni, zamestnanci prijemni, u hotelu prijemne posezeni, blizko od plaze
Kdo chce tak si peknou dovolenou tady bez problemu uzije.

S touto cestovní kanceláří jsme byli vždy velice spokojeni .. budeme se určitě těšit opět na jejich nabídky a dovolenou s ,, Českým kormidlem”  byli jsme v Itálii Matinsecuro a párkrát v severní
Itálii a vždy pěkné apartmány a ochotní delegáti

Vřele doporučuji tuto cest. kancelář, naprostá spokojenost!

Tuto sobotu jsme byli s přítelem na vánočních trzích ve Vídni a už nikdy na tento zážitek nezapomeneme. :) Byla to má první cesta s cestovní kanceláří vůbec a jsem ráda, že jsem si vybrala právě České kormidlo. Autobus tam byl ještě o pár minut dřív než měl být a náš průvodce byl naprosto úžasný, vše nám vysvětlil a vše s námi prošel. Jeho znalosti byly naprosto neuvěřitelné, hltala jsem každé slovo :) Trhy ve Vídni jsou prostě pohádka, nádherná atmosféra, výborné jídlo, úžasná světýlka.. Děkujeme, že jsme mohli jet právě s Vámi. A velké díky úžasnému průvodci ;)❤️

Jednodenní koupání v Bibione.. Naprostá spokojenost.. Pokud člověk není rozmazlený vydrží i cestu autobusem.. Pauzy docela časté, takže super. Jeli jsme takto poprvé a určitě ne naposledy.. Za mně jedním slovem paráda 👍👍👍

Vřele doporučuji super výlet do Budapešti počínaje dobrým autobusem konče perfektním průvodcem Honzou který měl i super program moc vám děkuji za super den

Zájezd 28. 1. – 2. 2. 2021 Bansko. Absolutní spokojenost. Zvažujeme druhou otočku. České kormidlo super ❤️❤️

Dobrý den. Dnes jsme s Vaší ck absolvovali moc příjemný výlet na Karlštejn a okolí. Pan průvodce Honza byl jako vždy usměvavý, vtipný, ochotný a nabitý vědomostmi. Byli jsme s Vaší ck již po několikáté a opět spokojenost :)

Děkujeme za nádhernou dovolenou v Chorvatsku, Drvenik, hotel Nano. CK ochotně vždy odpověděla na jakýkoli náš dotaz, reagovali rychle, ochotně. Vse dodrželi, perfektní organizace, i přes letošní zmatky. Jeli jsme poslední termín v září a byl nejlepší!! Cesta rychlá, bez sebemenších komplikací, žádné kontroly, pohoda. CK i hotel Nano doporučujeme! A už se těšíme na příští rok s vámi ❤️ Oceňujeme i super akci Férová záloha :)

Manžel se vrátil s dcerou z Crikvenice nadšený. Řidiči i paní delegátka suprová . Za rok zase jedou.

Jezdim s ck Kormidlo na lyzarske zajezdy a byla jsem vzdy spokojena, jak s ridici, tak se sluzbou delegata i s formou ubytovani.

Nakonec jsme – zřejmě kvůli konci sezóny a nenaplněnosti Vily Yachting – byli ubytováni ještě komfortněji, než jsme čekali, prostory velkorysé, vybavení moderní, čisté, perfektně funkční, velký apartmán 2 + 1 s velikou terasou, parkování perfektní, zdarma a navíc přímo pod okny. Jsme velmi spokojeni a můžeme dalším potencionálním zájemců jen a pouze doporučit !!!

Velmi dobré jednání, informovanost před samotným pobytem, celkově velmi dobrý poměr cena – výkon

Děkujeme za krásnou dovolenou v hotelu Delfín na Istrii :) ❤️

Vše probíhalo naprosto fantasticky. Od objednání zájezdu až po sobotní odjezd domů. Autobus plně funkční, včetně klimatizace. Páni řidiči úžasní a moc jim děkuji za příjemnou cestu tam i zpět. Některé 45 minutové pauzy mi sice přišly zbytečně dlouhé, ale dá se to pochopit (za 14hod jsme byli na místě). Stejně tak děkuji delegátovi p. Janečkovi, který byl vstřícný a vyřešil vše, co bylo potřeba. Ráda (a tentokrát bez obav) se zase s CK České kormidlo vydám někdy na dovolenou.

Doporucuji predevsim pro spolehlivost, profesionalitu, skvelou organizaci, vstricnost, ar se jedna o pracovniky call centra, reseni objednávky zajezdu, pomoc pri vyrizovani PCR testu, jejich proplaceni i pri navratu do CR, pres skvělé řidiče autobusu, delegaty v miste pobytu, kteri byli vzdy pripraveni poradit a pomoci. Byli jsme na lyzarsky zajezd v Bansku – Bulharsko. V miste vsechno funguje vyborne, uroven hotelu, jidla i sjezdovek je skvela. Vsem muzu jedine doporucit. Zajezdy jsou pojisteny, takze nic neriskujete.

Vše, byli jsme maximálně spokojeni se všemi službami a přístupem CK a jejich zaměstnanců. My osobně nemáme co vytknout.

V termínu 27 – 28.12. jsme jeli na poznávací zájezd Romantická Budapešť. Celý průběh naprosto perfektní, průvodce pan Honza excelentní! Jediná piha byla retro navigace pana řidiče, bloudili jsme cestou na hotel

👏 Zájezdy od CK České kormidlo jsou dobře zorganizované. Jsme velmi spokojení

Velice solidní přístup, krásné zážitky. Děkujeme :)

Dne 27.8.2020 jsme s Vaší CK absolvovali moc příjemný poznávací zájezd do ZOO Vídeň .Byli jsme moc spokojeni. Užili jsme si jak ZOO tak i prohlídku zámku Schönbrunn.

23.7 jsme byli na výletě v Norimberku, děkuji za milé a vstřícné chování jak průvodkyni tak řidiči,,bylo to super,,,toto pro vnuka byl super zážitek ,děkujeme

Nejlepší cestovka se kterou jsem jela. Řidiči velice ochotní a příjemní. Delegátka Helenka byla naprosto fantastická, jakýkoliv problém řešila ihned na místě. Co se týká ubytování a stravy, byli jsme velmi spokojeni. Příští rok pojedeme s touhle CK určitě znovu. Mohu jen doporučit. ☺️

Dobrý den, navštívili jsme od 8.8.-10.8. Benátky + koupání v Jesolu a chtěla bych moc pochválit pány řidiče Ondru a Davida za úžasný přístup a že dokázali bavit celý autobus a byla s nimi velká pohoda, výborný byl i časný příjezd do Benátek bez veder a bez davů.

Byli jsme s kormidlem na Orlím hnízdě. Velmi příjemná paní průvodkyně a poskytovala nám spoustu zajímavých informací.Organizace byla skvělá a cena ve srovnání s ostatními levná.Děkujeme a doporučujeme.

Dobry den, rada bych pridala nasi pozitivni zkusenost 🙂 od 17.7.-19.7.23 jsme byli na 1 denni koupani na Krku-Baska. po precteni nekterych recenzi jsme meli obavy, ale opak byl pravdou! Jeli jsme 2 dospeli a 2 deti (2 a 3roky) vse naprosto na 1* ridici super, autobus na vybornou, vse fungovalo, zastavky pravidelne, prijemne vyklimatizovane, ciste a nejvic nas potesilo, ze pro nas meli chill zonu (4sedacky+stul) to jsme pri detech opravdu ocenili. Casy dodrzeny. Za me super vse a urcite az bude prilezitost pojedeme znovu. Takze s klidnym ❤️ mohu doporucit

Takže Bansko 2021, prostě bomba 😍vychytali jsme krásné počasí, které cestovka bohužel neovlivní, ale jinak ovlivnila vše😁 – perfektní servis už na cestě autobusem – skvělí profesionálové, na místě – delegát Filip – svědomitý, přesto žádný suchar😁, hotel s výborným jídlem ( dovolím si říct, že nabídka větší než v Itálii ), lyžování skvělé😍😍 – výborně upravené sjezdovky – a ty panoramata 🤣🤣🤣 Kdo ještě nebyl, neváhejte!!!😍 Nebyli jsme s Kormidlem poprvé, ale rozhodně ani naposled 😍😍😍😍

Děkuji za krásnou dovolenou s vaší cestovní kanceláří – leden 2018 Dolomiti, Civetta, hotel Savoia. Všem vřele doporučuji. Komfortní autobus, pravidelné zastávky, skvělí řidiči, super ubytování, pohodová delegátka, kvalitní jídlo, nádherné lyžování, pohodlné spaní. Všem vřele doporučuji :)

Děkuji za výbornou práci ve vašem CallCentru, při zařizování dovolené dokázali jak poradit s dovolenou, tak se způsoby platby i všemi mými ostatními dotazy a to vždy s pozitivním přístupem a přáním hezkého dne.

Hezké zájezdy za příznivou cenu i dovolená :-)

Skvělá dovolená, nízká cena, Bansko jediná možnost si v roce 21 někde zalyžovat, testy z velké části hrazené CK, super komunikace s CK

Děkujeme CK České kormidlo s.r.o. za parádná advent v Budapešti! Vše  za super cenu

Děkujeme za skvělou dovolenou v Itálii v Hotelu Senior. Skvělý hotel, výborné jídlo, delegátka ochotná. Řidiči byli moc milí, příjemní a ochotní. Neměli jsme žádný problém s touto cestovkou, ubytováním ani cestou autobusem. Autobusy jsou perfektní. Tuto CK mohu jen doporučit. 

Dnes jsem byla s mojí mamkou na delfínech. Nemůžem si na nic stěžovat.Řidič i delegát byly perfektní.Všem doporučuji.

Bezvadný výlet do Krakova. Opravdu organizace na 1. Všude přesně na minutu, žádné prodlevy, žádné bloudění, ždáné čekání ve frontách na prohlídku. Díky vašemu skvělému naplánování. Mo děkuji a těším se na další perfektní výlet.

Super organizace, byla jsem moc spokojená. ( koupání v Crikvenici)

Jezdím s partou dobrých kamarádů s cestovkou České kormidlo na lyže do italských Dolomit – Paganella – Andalo, vždy perfektní spolupráce, spokojenost

Vyzkoušeli jsme termální lázně v Radenci (Slovinsko) a byli jsme moc spokojení. V balíčku jsme měli všechno od ubytování přes jídlo až po vstupy do termálů a wellness, takže jsme si to jen užívali. Posádku Kormidla můžu jedině doporučit, dobře vám poradí, komunikace je rychlá a vstřícná.

🙂 za nás spokojenost ⛷⛷⛷

Už několikrát jsme s CK byli na lyžích, vždy to bylo v pohodě a hezké. Takže letos znovu. Doporučuji.

Absolutně bezkonkurenční :), naprosto skvělá autobusová doprava, výborní řidiči. Musím pochválit pana profi řidiče Pavla, který jel trasu Poreč i Caorle a samozřejmě pana Krasimíra – Caorle. Oba dva jednodenní výlety, byly naprosto super. Příště už jedině s Českým kormidlem :)

I přes nepřízeň počasí velmi vydařený výlet na Karlštejn dne 28.9. , skvělý pan průvodce, děkuji

Odporúčam, jednu dovolenku sme s nimi už absolvovali (Chorvátsko) a bola výborná, tento rok sme žiaľ dovolenku stornovali, agentúra podľa zmluvy strhla storno poplatok a zvyšok nám vrátila na účet, takže všetko v poriadku. Za mňa ok komunikácia, cena aj samotná dovolenka :)

Již třikrát jsme byli s Kormidle na lyžařské dovolené a vždy perfektní. Bezkonkurenční cena, cestovky málokde nabízejí skipas v ceně, případně člověk musí jet vlastní dopravou. Takže s radostí bereme s nadhledem objíždění přes Prahu, přestupování do busů. Hotely byly vždy luxusní, polopenze skvělá. Na lyžování už jedině s Kormidlem. 

Všechno bez problémů a v pořádku

Lyžování v Bansku bylo naprosto úžasné! Super hotel, sněhové podmínky a cesta s možností dokoupení místa. Moc děkuji za zimní dovolenou 💖

S touto cestovní kancelářì již cestuji několik let.Na delších i kratších cestách.Vždy naprosto profesionální,co se týká servisu při cestách a naprosto úžasných delegátů,ubytování na jedničku. A hlavně nejlepší řidiči,co se o nás starají!Velké dík Martinovi a Františkovi..takových lidí je opravdu málo,važte si jich a noste je na rukou :)

Zájezd do Paříže a Disneylandu doporučuji. Cestovka Top. Milý a spolehlivý průvodce. Perfektní řidiči. Ode mě samá Chvála a už se těším na další zájezd s nimi

Včera jsme byli na prvním zájezdu s Vámi a mohu říct že to bylo super 👍 moc děkuji a těším se na další cestu pod vlajkou Českého kormidla ❤️❤️

Líbí se mi stránky a zájezdy

Gradac 2019 Kod Irene. Čisté pokoje s klimatizací a balkónem cca 30 metrů od pláže s pozvolným vstupem do moře, jídlo výborné. Personál velmi ochotný. Osm dní s polopenzí a to celé za 6500 na osobu včetně pojištění. Takže přátelé opravdu nevím na co bych si měl za tyto peníze stěžovat. Děkujeme za pěknou dovolenou a určitě se ještě vrátíme. Moc se nám tam líbilo.

Zajezd proběhl úplně v pohode

Maximální spokojenost na dovolené v Bansku, všechno bylo perfektní, teď už jedině na dovolenou s Vámi :)

Byli jsme s Vámi v létě na Gradacu v apartmánech a musím Vás opravdu vyzdvihnout, jelikož jsme byli všichni s Vámi spokojeni – jak po stráce ubytování a stravování, tak i se službami delegáta vč.dopravy. Zkrátka vše bylo na jedničku, což v dnešní době je velice vzácné! Děkuji Vám

Zájezd do Itálie střediska Aprica s denním přejezdem 4.-8.2.2020 byl super. Řidiči milí, chotní, veselí. Zastávky dostatečné. Jedině mi chyběla při cestě funkční TV, která by se na tak dlouhou cestu hodila. Hotel odpovídal třem hvězdám, jídlo ucházející, personál milý a ochotný. Lyžárna by potřebovala rekonstrukci, ale jinak vřele doporučuji.

Skvělé, skvělé, skvělé…užily jsme si to naplno..chválíme komunikaci,dopravu, přístup, místo nádherné, zaměstnanci, prostředí, jídlo…vše naprosto úžasné. Díky moc a zase pojedeme

Supr koupání v Crikvenici,Příští rok jedeme s vámi alespoň na 14 dní.

S CK naprostá spokojenost, řidiči milý dnes jsme dorazily z Itálie MARTINSICURO ♥️ domu i když cesta hodně dlouhá, ale bez sebemenšího problémů 😊👌všem doporučujeme ♥️✌️😃

Velká spokojenost s cestovkou i s ubytováním v Imperial hotel Vodice. Ubytování příjemné čisté, jídlo vynikajicí, destinace nádherná. Vřele doporučuji 👍👍👍

Poznávací zájezd do Rumunska 6.-8.8.2019 (Sibiu, Brasov,Bran, Sinaia, Bukurešť) Příjemná a ochotná delegátka Terezka, vstřícní řidiči, ubytování na 1 (vč.klimatizace), snídaně skvělá a super program zájezdu. Svoz z Jihlavy do Brna klapl na minutku přesně (zpět jsme jeli domů už z Brna).

Dnes jsme se vrátili z Folgaria – Marilleva, zájezd byl skvěle zorganizovaný, řidiči profíci, ubytování dle očekávání…. velká spokojenost. Umocněno to bylo krásným slunečným počasím a jarním lyžováním.

Právě jsme se vrátili z dovolené v Gradacu, vše bylo, jak CK České kormidlo nabízelo :) krásné a klidné ubytování v penzionu Kod Irene, výborné jídlo, průzračné moře a doprava busem super. Doporučuji

ještě jednou bych chtěla poděkovat za výhru, dovolená byla nádherná, škoda, že to tak rychle uteklo. určitě až pojedu někdy zase na dovolenou, tak s vámi

Chtěla bych poděkovat za super dovolenou,dneska jsme se vrátili z Crikvenice a musím napsat že řidiči velice ochotní,majitelé apartmánu Damir velice milí a příjemní a Crikvenica je pěkné město které jsme si oblíbili.Prostě suprová dovolená.

Po přečtení recenzí jsem měla strach co nás na dovolené bude čekat…. A však skutečnost předčila mé očekávání. Vše moc super,dovolenou jsme si užili , vše bez problémů cesta s pohodovými řidiči Martin,Milan,Petr i svozový řidič Ondřej a delegátka Míla ,která vše vysvětlila co kde kdy bude. Na místě delegát Vojta taky milý ,vše domluvil zařídil… . Na hotelu Viking v Itálii úžasný , ochotný personál. Jídlo, pokoje,bazén vše úplně maxi spokojení.  Děkujeme moc

Dobrý den. Právě dnes jsme se vrátili z poznávacího zájezdu Švýcarsko panoramatickou železnicí se zastávkou v Lichtenštejnsku. Chtěla bych tento zájezd doporučit všem, kteří mají rádi přírodu, hory a objevují něco nového. Ráda bych vyzdvihla pana průvodce Žáka, který byl naprosto profesionální, velmi vstřícný, nabitý znalostmi, ale i vtipem. Také oba řidiči byli ochotní, usměvaví a jejich výkon v horských zatáčkách obdivuhodný. Mohu tuto cestovní kancelář jen doporučit a určitě s nimi zase někam vyrazíme poznávat krásy světa 

Zatím jsme byly s Kormidlem dvakrát na lyžích v Itálii, vždy naprostá spokojenost

Strávila jsem s dcerou týden v Omisajli…cesta, ubytování, luxusní polopenze i skvělé koupání

Děkuji Českému kormidlu za jednodenní výlet s koupáním do Chorvatska. Řidičům Martinovi a Alešovi, kteří se o nás starali. Všem doporučuji

Čtyři hvězdičky. Od 28.7. do 6.8. jsme s touto cestovkou vyrazili na dovolenou do Bristu v Chorvatsku. Byli jsme ubytováni ve Vile Jelena, kde jsme měli i polopenzi. Pokoj byl krásný ačkoliv byl menší, s výhledem na moře i klimatizací. Vila Jelena byla kousek od moře, což nám vyhovovalo. Delegát Vojta byl skvělý, doporučil i kam jet a kam naopak ne. Využili jsme výlet na Korčulu, výlet se nám moc líbim ačkoliv cesta byla dlouhá. Polopenze byla vyhovující (snídaně a večeře). Jednu hvězdičku musím strhnout vzhledem k velmi pozdnímu odjezdu domů. Vyjížděli jsme v 20:30, do 9 hodin ráno jsme museli vyklidit pokoje a kufry jsme měli na terase, kde jsme taky čekali. Čas odjezdu jsme se dozvěděli teprve ve 12 hodin, kdy dojel delegát přivítat nově ubytované klienty.
Jinak jsme byli velmi spokojeni.

Právě se vracíme z výletu v Norimberku. Úžasná Natálie, velmi ochotná a milá, vše připravené. Řidič Martin také velmi ochotný. Jízda parádní, bezpečná. Za mne super.

Před týdnem jsme se vrátili z Itálie. Vyřízení všech formalit, emaily, telefonáty vše Ok . Cesta tam i zpět výborná se suprovými řidiči. Pohodlný autobus. Dovolenou jsme si užili na 1, s Českým kormidlem jsme nejeli poprvé ani naposledy💕🍀

Byli jsme v Catolica Rimini a parada. Hotel Plaza predcil nase ocekavani. Jidlo skvele, delegatce timto jeste jednou dekujeme za skvelou dovolenou! Byla opravdu velice ochotna a komunikativni. Tak to ma byt!

Perfektní služby, rychlé a vstřícné jednání :)

Cestovala jsem do Itálie a zpět s Českým kormidlem,jsem velmi spokojená,pohodoví řidiči Jirka a Zdeněk.  Ať se Vám i nadále skvěle daří.

Jednodenní koupání v Chorvatsku bylo úžasné. Cesta báječná, řidiči takoví jaké jsem ještě nikdy nepotkala – milí, hodní, příjemní, vtipní, ochotní…..to snad ani nebyli řidiči . Prostě ani jednu chybu jsem nenašla a doporučuji opravdu na 1000%. Odjezd v 19hod byl taky senzační. Minule jsem s jinou cestovkou musela odjet v 17hod. Pozdravuju řidiče Martina a Jožka 

Vše co bylo domluveno, bylo vyřízeno. Za dostupnou cenu, dobré služby 😀

😃 Velká spokojenost s dopravou, organizací zájezdu a ubytováním

Teď jsme byli v Maďarsku v Budapešti v tropicariu, celý výlet byl úplně super, pan průvodce byl skvělý. Jeho výklad byl velice zajímavý a poutavý. Jela bych klidně znovu. Jediné mínus je za autobus, ikdyz byl nový a pěkný, bylo málo místa pro nohy, ale to není taková tragédie. :)

SKVĚLÁ a ÚŽASNĚ VTIPNÁ průvodkyně pani MILENA HORÁKOVÁ ❤️ – nejlepší co jsem zažila – pečovala o nás jako o vlastní. 🥰 VELKÁ SPOKOJENOST. Také oba řidiči, vtipní – kompletní servis. Pěkný a čistý hotel. Byli to krásné celé 3 dny pěkných zážitků – Benátky a Verona – 19.-22. červen 2023. DĚKUJEME 🥰 SRDEČNĚ DOPORUČUJEME a těšíme se na další zájezd! Hana, Barbara a Pája.

Skvělá cestovka super doprava

Naše dovolená v Bansku s CK Kormidlo neměla nejmenší chybu a všem doporučujeme. Vše perfektně organizováno a zajištěno. Jídlo, lyžovačka, cesta- luxus. Neváhejte a jedte dobít baterky☀⛷👍Za vše moc děkujeme. Holky z Brna😗

Jela jsem poprvé s touto cestovkou do Chorvatska autobusem a jsem spokojená určitě pojedem příště zase. :)

Dobrý den, chtěl bych pochvalit Advetní zájezd do Krakowa paní průvodkyně byla úžasná skvěla děkujeme za skvělou prohlídku a starost o nás… Příští rok jedeme zas s váma…. :) ❤️

Doporučuji,super ceny, za naší rodinu spokojenost

Letos po třetí v Paganelle na lyžovačce s Kormidlem a opět super !!!! Bezvadná organizace…velké díky patří Pánům řidičům..hlavě panu Martinovi. Když jsem tak pozorovala jeho svatou trpělivost při překládání, nakládání zavazadel a lyží, trpělivé a opěrtovné vysvětlování cestujícím co a kam dát…a to pořád dokola, tak před ním a ostatními řidiči fakt smekám. Za skvělou cenu odpovídající luxus !!! Nemusím snad ani psát, kam a s kým pojedu příští rok ?! Kormidlo je jasná volba

V neděli návrat z Chorvatska. Ani tentokrát České kormidlo nezklamalo,řidiči výborní👍😉. V Drveniku Hotel Nano parádní, strava také! Jen škoda,že před sezónou a ještě byla i malá obsazenost nebyl delegát – ohledně organizovaných výletů. Jinak OK

Děkuji za možnost zalyžovat si. Byli jsme v Bansku. Skvělý hotel, dobře služby. Sjezdovky, počasí a sníh TOP.

Byla Jsem v loni poprvé a byla Jsem s cestovku Velice spokojená

Dnes jsme se vrátili ze zájezdu do Alp – Marilleva, Hotel Sole Alto. Můžu jen doporučit – hotel je starší již s drobnými nedostatky (nulová zvuková izolace mezi pokoji, takže… :D a pod.) ale čistý a ochotným personálem, jídla dostatek a výborné, delegátka podávala přesné informace, doprava autobusem lux – odjezdy a příjezdy na čas klidnou a plynulou jízdou, při které se dalo spát. Informace cestovka poslala před odjezdem včas. Takže už teď vím, že příští rok na zimní dovolenou jedeme s touto CK.

Zdravím všechny nadšené cestovatele 😉 právě jsem se s dětmi vrátila z dovolené v Chorvatsku od CK České kormidlo. Za nás naprostá spokojenost 🤗♥️🙏🍀 děkujeme všem za tak perfektní dovču, včetně Vaší dopravy. Všem moooc doporučujeme

Dobrý den,chtěla bych poděkovat za zorganizování skvělé dovolené minulý týden v Itálii v Cattolice hotel K2.Ubytování bylo skvělé.Pokoje byly menší,ale čisté.Pokut pokoj nevyhovoval tak nebyl problém vyměnit.Jídlo bylo vynikající.Paní delegátka,byla velmi příjemná a ochotná ve všem poradit.A chci poděkovat řidičům autobusu za příjemnou a bezpečnou cestu domů.

Všechno supr. Organizace, doprava i hotel. Děkujeme. 🙂

Musím pochválit CK a obzvlášť pány řidiče..jela jsem s dětmi na jednodenní koupání do Chorvatska a mohu vřele doporučit..cesta rychle utíkala bylo o nás dobře postaráno jak v buse tak na místě určeném.. děkuji

Doporučuji ,nove autobusy,super cena zajezdu

Dobry den, ted jsme se s kamaradkou vratily z Basky na ostrove Krk, jednodenní koupání termín 18/7-20/7 a za nas naprosto perfektni! Ridici Martin a Ondra skveli, obdivuji bravurnost rizeni obriho patroveho busu v serpentinach!!!!!! Skvela prace! Urcite pojedeme s Vami znovu 😛 Spokojené Martina a Pavla ze *Štatlu* 😛

Včera návrat z Apricy, krásné klidné středisko, pěkné ubytování v hotelu Urri se snaživým delegátem Václavem, dík také bezpečné dopravě a milým řidičům.

děkují 5+1 klientky

My byly s cestovkou ČK třikrát na dovolené v Itálii a na adventním víkendu v Krakově a vždy vše v pohodě , ale je pravda , že jezdíme svou dopravou ( autem ) já chválím a všem doporučuji

Dovolená s CK České kormidlo byla super, vše zajištěné, řidiči autobusu milí a vstřícní. Pojedeme znovu

Byla jsem s dcerou na koupání v Bibione 5-7.8.2019 a za nás velká spokojenost.Stihly jsme během dne projít Bibione,nakoupit a samozřejmě se koupat v moři.Děkujeme řidičům za dopravu a servis.Rády se opět vrátíme na podobný výlet 

Super dovolená, všechno dobře popsáno, žádný problém ani v režimu BEST IN COVID :)

Tak za nas za ty prachy zajezd do strediska Pinzolo nad ocekavani!!!! Dokonce po domluve nas autobus druhy den zavezl i do strediska Madonna di Campiglio, coz ani nebylo v cene zajezdu!!! My rozhodne dekujeme a muzeme jen doporucit..

Poznávací zájezd Paříž a Versailles od 7.4 do 11. 4. 2022. Naprosto nádherné. Průvodkyně paní Simona je Top průvodce. Má úžasné znalosti a dokonalý time management. První den když pršelo přizpůsobila operativně program tak abychom vše stihli. Vše perfektně načasované a zorganizované. Naprostá spokojenost, mohu jen a jen doporučit 👍💯🥇

Florencie,Řím,Vatikán-maximální spokojenost! Organizace, průvodkyně Michaela, řidiči, ubytování,program, cena :) :) :) :) :)

Kormidlo jste opravdu frajeri a klobouk dolu. Penize mame presunuty 100% na pristi sezonu. Velikansky dik a pevne nervy s tim co jste dokazali pro klienty udelat

Prostě úžasne nabídky za skvělé ceny

Návštěva nejkrásnějších míst Francie stojí za to.Pani Simona byla neskutečná tolik energie,její vyprávění které se dalo poslouchat dokola a dokola. program vymyšlený od začátku až do konce.Tesim se na další výlet s ní.diky iveta

Bola som s Kormidlom v Belgicku na poznávačke, a vrelo doporučujem. Super zorganizované, všetko klaplo a sprievodca p. Žák bol úžasný. Hodne informácií, bol pohotový, vtipný, galantný a výborne poradil. Ďakujem za luxusný zážitok

Děkujeme za krásnou bezproblémovou dovolenou.

S cestovní kanceláří jsem jela poprvé v tomto týdnu na jednodenní koupání do Caorle v Itálii. Vzhledem k tomu, že jsem se objednávala na poslední chvilku, měla jsem pár dotazů, které mi společnost velice ochotně zodpověděla. Cena zájezdu v tomto termínu byla bezkonkurenční, velice ochotný přístup i humorný pokec s týmem řidičů. Byly řečeny přibližné časy příjezdů i kdy se dostavit zpět k autobusu. Mimo jiné byli velice fajn další spolucestující, jak ze svozového vozidla, tak na přímé cestě do Caorle. Vřele doporučuji

Právě jsme se vrátili ze 4 denního zájezdu z Paříže, chtěla bych poděkovat paní průvodkyni Simoně za našlapaný výlet plný těch nejlepších památek a zážitků , plný vědomostí a informací. Velké díky řidičům Pavlovi a Ondrovi za plynulou a bezpečnou jízdu , ochotu i s legráckami. Mohu jen doporučit, s pozdravem Denisa Davidová a Tomáš Krejčí 🍀

PAŘÍŽ 3.7.2023 NAPROSTÁ SPOKOJENOST 👌 VŠE V POŘÁDKU 🙏 DOPORUČUJEME ☑️🤝

Dnes jsem se vrátil z jednodenní koupačky u moře v Chorvatsku – Krk,Baška.Cesta super,patrovým Neoplanem se skvělejma řidičema.Moc rád si to opět zopakuju

Byly jsme na poznávacím zájezdu v Rakousku, kde jsme navštívily ZOO Herberstein a jezero Stubenbergsee. Výlet se nám moc líbil, děkujeme p. delegátce Marcele a panu řidiči Mirkovi. Určitě jsme nejely naposledy

Dovolená v Chorvatsku byla na jedničku.. klobouk dolů za trpělivost s lidmi, kteří neposlouchají vaše pokyny a tím vznikají zbytečné zmatky..  děkujeme.. 

za nas zimni dovolena za top cenu top servis karel a karel uplne borci,, doporucuji je jasne ze vždy není vse top ale je to práce s lidmi a kdo nezkusil nevi co to obsahuje.

Zájezd Dolomity a Lago di Garda minulý týden jsme si s dcerou moc užily. Skvělá paní průvodkyně i posádka autobusu. Děkujeme a budeme se těšit zase někdy příště 

Chtěly bychom moc poděkovat všem řidičům a letusce Nikol za perfektní organizaci a skvělou dopravu na dovolenou na Makarské, kterou jsme si hlavně díky Vám mohly skvělé užít. Klobouk dolů všem řidičům  Holky z Ostravy 

Zatím musím říct, že mě České Kormidlo nadchlo po všech stránkách :)

Poznávací zájezd do Provence bylo to super Delegatka i páni řidiči byli bezvadni

Podle toho, jake recenze jsem cetla na internetu, jsem se uprimne trosku bala. Ale vse probehlo k nasi spokojenosti. Ridici skveli, obzvlast stale vesely pan Pavel. Ubytovani bez problemu, a to jsme delegata meli pouze na telefonu, ani jsme jeho sluzeb nemuseli vyuzit. Opravdu zadny problem a vse probehlo v poradku, i pres male komplikace ohledne chorvatskeho maratonu, ktery blokoval dopravu, pani ridici situaci bleskove vyresili. Opravdu spokojenost. Dekujeme :)

Hotel Pian Castello byl velice hezký, vše bylo v pořádku a mile nás překvapila večeře o čtyřech chodech, včetně dezertu  Obsluha hotelu velice milá, i paní delegátka byla příjemná. Měli jsme to štěstí, že jsme měli ráno možnost se při příjezdu převléct v bočním salonku hotelu. Moc děkujeme a snad příště pojedeme zase 

Dobrý den, za mě super, ochotní řidiči, hlavně děkuji za telefon, paní delegátka na cestě zpět super i řidiči. Komunikace skrz zapomenutý telefon, perfektní. Moc děkuji.

Opět super dovolená v Itálii a super lyžování. Jediné co mi vadí jsou večeře 19/30 hod. Na to , že jsou v hotelu jen Češi,tak by se ten čas večeří mohl posunout o 1 hodinu. To je jediná věc co mě mrzí ! Dvořák

Plánujeme jet s touto CK do Itálie letos lyžovat třetím rokem. Mají nabídku zájezdů na zajímavé místa a za dobré ceny. Perfektní organizace, servis, rychlé vyřešení problémů a ještě navíc s úsměvem :) Tomu říkám profesionalita!! Jasná volba a chválím :)

Určitě doporučuji pobyt s CK České kormidlo, protože má velký výběr pobytů, příznivé ceny a je i komunikativní. Popřeje Vám hezkou dovolenou a výběr je jen na Vás. Chce to jen pořádně číst popis hotelu, nebrat na lehkou váhu recenze, ale zároveň si udělat i vlastní úsudek o negativních komentářích. Protože někteří lidé opravdu kritizují všechno a pořádně si ani nepřečtou, co za své peníze dostanou. Za mě s CK České kormidlo maximální spokojenost. Super je i možnost využít svozové autobusy, na které musí počkat i autobus do cílové destinace

Vánoční trhy ve Vratislavi: malebné historické město, prostorné náměstí, chutné speciality, milí prodejci, krásná atmosféra. CK od počátku komunikativní, vstřícná,dochvilná administrativa. Odjezd i příjezd na minutu dle itineráře, průvodce Vojtěch byl lidský, starostlivý. Dokonale nás provedl městem s výkladem, věnoval se nám i individuálně při extra procházce. Moc Vám děkujeme za krásný předvánoční zážitek!!!

Dnes jsme se vrátili z jednodenního koupání v Bašce na ostrově Krk a chtěla bych velmi pochválit jak organizaci zájezdu, milé řidiče a v neposlední řadě nádherné místo s azurovým mořem 🌊👌🥰 Určitě doporučuji!

S Kormidlem jsme byli již několikrát na dovolené a vždy vše bez chyby

Jde o CK, která splní vše, co nabízí: krásné lokality, kvalitní a dostatečné stravování, vstřícné služby delegátů, zájezdy s velmi příznivými cenami i pro občany s nižšími příjmy

S lyžařským zájezdem do Itálie (Aprica) jsme byli velmi spokojeni! Komunikace s CK i samotný zájezd (ubytování, strava, doprava) bez problému 

V neděli jsme se vrátili z dovolené ve Vodicích – depandance vila Ana a jsme maximálně spokojení. Vše v naprostém pořádku, ubytování, strava, moře nádhera. Personál hotelu Imperial velice vstřícný a milý. Jídlo bylo bez jediné chybičky  Maděrovi

Ahojky právě jsme se vrátily z Chorvatska, jeli jsme poprvé s CK České kormidlo a může všem jen a jen doporučit, vše bylo v naprostém pořádku a taky samozřejmě moc děkujeme řidičům oranžového autobusu č.14 byli super 👌👌🐟🐬🐋🐳

Loni jsme byli s kormidlem v Chorvatsku, letos v Bulharsku a obe dovolene super. Letosni Bulharsko v hotelu Sunrise complex na Sunny beach probehlo nad ocekavani. Zajezd byl diky detem zdarma za dobrou cenu. V hotelu perfektní uklid a sluzby nad ocekavani. Jeli bychom znovu!! Starsi hotel, kde ale muzete do bazenu do 10ti do vecera, piti a jidlo si muzete vzit kamkoliv. Jidlo je neustale doplnovano, nic nechybi a vyzdvihnout musim perfektní uklid na pokoji i u bazenu!!

Maximální spokojenost,není co vytknout. Snad jen kdyby byla možnost v den odjezdu využít sprchu a mít možnost se někde převléci. Odchod z ubytování do odjezdu je celkem dlouhá doba kterou jsme strávili pobytem u moře ale potom bychom uvítali spršku. Ale spokojení jsme byli a toto je pouze detail.Děkuji za krásnou dovolenou.

Včera jsme se vrátili z lyžařského zájezdu v oblasti Civetta, hotel Savoia. Perfektní organizace od dopravy,po ubytování, výborné jídlo v hotelu a úžasnou delegátku.

Velký výběr zájezdů, velmi dobrá cena, příjemné a erudované jednání, tuto CK doporučuji a určitě využiji jejich služeb na příští dovolenu

Dnes jsme se vrátili z Bulharska – hotel Riva a spokojenost. Cesta proběhla hladce, jak Kormidlo napsalo, tak vše bylo. Ubytování čisté, klidné, jídlo dostatečný výběr, personál ochotný, příjemný, slušný. Bazény a animační program pro děti také v pohodě. Pláž kousek a výlet do Nessebaru-krasné městečko. Za tu cenu pěkná dovolená 👍

Děkujeme za skvělý pobyt v Alpách-Civetta. Řidič Martin je TOP. Ubytování super, delegátka Marta bez chybky.

Vloni jsem byl v Římě s tátou a moc se mi tam líbilo. Určitě by se našly negativa, ale pozitiva převažují. Letos pojedu s Českým kormidlem na Orlí hnízdo. Jinak bych rád jel někam dál a také na více dní, ale bohužel nemám čas.

Sobotní zájezd na Karlštejn, Koněpruské jeskyně a Velkou Ameriku se opravdu vydařil. Pan průvodce Honza byl velmi milý, vtipný, plný informací a staral se o nás jako o vlastní :) Je vidět, že ho to baví. Komunikaci s CK byla rychlá a příjemná. Moc děkuji.

super zájezd na Apriccu ….lyzovacka…. a krásný přístup jak řidiči ,tak delegát p.Václav Holub dekujem?

Každoročně jezdíme s přáteli před Vánoci do Itálie na hory a to jedině s CK České Kormidlo. Nikdy jsme s nimi neměli jediný problém, vždy si to moc užijeme a už teď se těšíme na další dovolenou s nimi!

Super dovolená v Bansku, všechno perfektní. České kormidlo určitě doporučuji :)

Chci ohodnotit cestu s vami v zari na Krk,uplne nejsuprovejsi,co jsme kdy zazili,co se tyce ridicu,pan Martin a Karel byli nej,nej,nejlepsi ochotni,mili,vstricni,zabavni,obsluha na jednicku,zastavky….proste uzasni,az pojedem priste kamkoliv,tak jedine s nimi a vasi cestovkou,moc dekujem

Děkujeme za skvělé zorganizovani lyzovacky v Bansku i v této komplikované dobe.

Včera sluníčko, dnes novy prasan, nahoře mlha, ale užili jsme si to (Monte bondene)

Profesionální přístup a komunikace před samotným zájezdem, příjemná delegátka, vše v pořádku

Jezdíme opakovaně už několik let na zimní lyžařské zájezdy a vždy spokojenost, včetně letošní Itálie na konci února.

Dobrý den, jsme aktuálně v Gradacu s kormidlem a jsme maximálně spokojeni, chválíme jak cestu autobusem, žádný problém, tak ubytování i jídlo a ochotu v hotelu Neptun, děkujeme 😁

Rychlé vyřízení, skvělá cena,velice příjemná a ochotná operátorka na telefonu. Cesta také v pořádku, řidiči Mirek a Aleš taktéž velmi milí.

Včera jsme přijeli s řídiči Jarda a Pavel. Super rychla jízda kdykoliv bylo potřeba stavili jsme na přestávku. Je vidět na obočí ridičich ,že to jsou profíci,usměvavý ,milý ochotný ,vstřícní a vtipný. Moc a moc doporučujeme tuhle posádku! Autobus voněl novotou všude USB nabíječka,klima super :) :) :) Takže příští rok znovu :) :) :)

Budapest byla super! Od autobusu az po delegatku a program. Vrele doporucuji!

Umag, Polynesia, dovolená s dětmi, příjemné prostředí, pěkné pláže, bohatá polopenze. Ze strany Ck vše v pořádku. Bohužel počasí poslední týden v červnu příliš nevyšlo.

Dnes v noci jsme se vratli ze zajezdu pohadkove zamky Bavorska a byli jsme moc spokojeni! Autobus pohodlny,cesta bez problemu, pani delegatka vse zaridila.Zamky byly uchvatne a jako bonus ubytovani v bavorskem horskem letovisku.Jenom nam cely zajezd proprselo,ale s tim se musi pocitat!

Byli jsme před pár dny na lyžařském zájezdu v Aprice, v Itálii a skvělý zájezd. Hotel Posta byl hezký a útulný, jídlo výborné a příroda a sjezdovky dech beroucí. Zároveň moc děkuji delegátovi Vaškovi za jeho super přístup! Stejně tak řidičům, kteří zvládali serpentiny neuvěřitelným způsobem a v pořádku nás dovezli tam, i zpět. Děkujeme! 

Velmi dostupné ceny, široká nabídka, výborné služby delegátů, nové pohodlné autobusy!

Pěkný zájezd….kemp Oliva….mohu doporučit

Jednodenní zájezd Osvětim + Březinka 19.11.2022 – další super akce od chvíle nástupu do autobusu s fajn panem řidičem, co nám na poslední chvíli zařídil společné sedačky, profesionální výklad paní průvodkyně a skvěle připraven harmonogram prohlídek s 3 polskými průvodci s výkladem v ČJ. Sic ne zrovna téma úsměvné, ale i přesto zážitek!! A s autobusovým barem rozmanitých chutí a vůní dokonalost sama 🥳…..všem, co se podíleli na organizaci zájezdu posílám svůj vřelý dík a radostné doporučení! 👍

V roce 2021 dvě dovolené. V červenci Resnik. V srpnu Uvala Scott. Nákup, dokumenty i samotné dovolené v pořádku za přijatelné nízké ceny. U nákupu druhé dovolené CK ochotně provedla změny ve smlouvě v rozsahu ubytovaní ze standard na superior i stravy z polo na plnou. Takže s CK spokojenost. Díky.

⛵️vždy jsme byli spokojeni

Vaše CK je spolehlivá a vždy vyjděte se zájezdem vstříc. Byli jsme s vámi v Chorvatsku a pan řidič Martin byl výborný usměvavý a spolehlivý.moc děkujeme a určitě s vámi zase vyrazime.hezky den Věra

❤️❤️❤️❤️❤️ Vždy spokojenost, jezdíme do Alp již pět let i 2x za zimu.

Jasných 5 hvězd a taky nejlepší hodnocení . Byla jsem teď v pondělí na zájezdu na Plitvická jezera a za nějaký měsíc jedeme opět. České kormidlo mohu jen doporučit! Vše bylo na výbornou, ať už samotný pobyt nebo cesta o kterou se starali skvělí, příjemní úsměvaví řidiči Lukáš a Martin! Takže všem děkuji

Výlet do Budapešti byl prostě úžasný (Romantická Budapešť 12.- 13.8.2019). Krásné město plné památek a zajímavých míst, to všechno umocněné naprosto skvělým přístupem od pánů, řidiče Jardy a průvodce Honzy. Děkujeme za klidnou a šťastnou cestu tam a zpátky v nelehkých dopravních podmínkách, za skvělý výklad, organizaci, rady a dobrou náladu po celý pobyt  Díky, moc jsme si to užily, Zdena a Jana

S Kormidlem jezdíme již mnoho let a vždy naprostá spokojenost,je to naše nejmilejší cestovka ❤️

Děkujeme za krásný poznávací zájezd do Benátek a Verony.(25-28.10.2019) Města jsou nádherná. Vše bylo super. Ubytování, snídaně, řidiči, výklad pána delegáta vše na 1*. Ještě jednou děkujeme.

Skvělé cestování s vašimi novými autobusy, přeji vám hodně spokojených klientů 😃

Dobrý den,v sobotu jsme byli s Vaší cestovkou na Orlím hnízdě. Pocasi nám sice nepřálo,ale paní průvodkyně byla super. Mela moc příjemný hlas,hezký vyprávěla historii a to tak, že to zaujalo i puberťaka. Ochotna a milá. Vedela kam se jít mrknout,poradila.Moc se nám to líbilo a děkujeme.

Bansko 16.-19.2.2021 . Vše už bylo řečeno. Za všechny spokojené klienty velké poděkování Kormidlu. 👏 Lyžařský zájezd ⛷v bulharském Bansku předčil veškerá očekávání. 😁Všem váhavým doporučuju. 👍 Nemá smysl vyjmenovávat, co bylo dobré a co ne, všechno bylo vynikající. 🥇🏆

Byly jsme s dcerou v Budapešti v tropicarium.hu. Nemám co vytknout :) :) průvodce i ridici na jendicku. Vylet se nam moc libil :) :)

Minulý týden Caorle, moc hezká dovolená. Řidiči super, delegátka Maruška byla nadstandartní ❤️ to je správný člověk na svém místě. Super jednání, komunikace, ochota. Prostě super. Moc chválíme a zdravíme❤️ Byli jsme moc spokojeni, příští rok jedeme určitě zase ❤️

O víkendu jsme absolvovali zájezd do Plitvických jezer, bylo to něco úžasného. Všem doporučuji 👍 Cestovka skvělá, řidiči úžasní 😉 Určitě jsme nejeli naposledy 😁

Děkujeme Českému kormidlu, konkrétně paní Outratové za zprostředkování zimní lyžovacky v Bormiu. I přes výměnu hotelu Girasole za hotel v centru, jsme byly se vším spokojeni. Zažily jsme super lyžování za krásného slunečného počasí a blankytně modré oblohy. Díky, určitě se sem vrátíme. Parta z TŘEBÍČE

Včera jsme se vratili z jednodenního koupání v Bibione. Vše probíhalo skvěle.Doporučuji *****

Hezky a přehledné vytvořené stranky

Chci poděkovat za příjemně strávené chvíle. Bylo to krátké,ale naplňující. Toulky s Českým kormidlem si nenechám už nikdy ujít. Děkuji Eva

Byla jsem s touto společnosti naprosto spokojená. Delegátka super a řidič taky perfektni

Byli jsme s Českým kormidlem v Dánsku a byl to pro nás skvělý zážitek hlavně díky skvělé průvodkyni paní Jitce Kratochvílové a také díky vtipným řidičům. Všichni se o nás moc hezky starali, doporučuji.

Byli jsme na jednodenním zájezdu do Bašky (Krk). Jednání s cestovkou bylo super. Vše probíhalo dle plánu a harmonogramu. Řidiči byli příjemní a profesionální. Byla jsem spokojená a zvažuju další zájezd s CK České kormidlo.

Super relax v Itálii, pohodoví řidiči 💚 Děkujeme a příště zas 👍 Holky z Prostějova

Dnes jsem se vrátili z doudenního zájezdu do Budapešti. Vynikající, výborný průvodce Honza, velmi poutavou formou nás seznámil s historií. Uměl výborně poradit.

Jela jsem s CK České kormidlo do Medvědí soutěsky. Můžu jen a jen chválit. Extra přivítání poslední přistoupivší účastnice :), profesionální organizace, vybavený autobus, ochotný řidič s plným barem, bezpečná a plynulá jízda, dokonale připravený usměvavý průvodce Tomáš, který nám poskytoval podrobné informace o průběhu dne i zajímavé vyprávění o historii projetých míst a měst. Jednoznačně doporučuji tento krásný výlet a bez obav se s nimi ráda opět někam vydám.

Byli jsme v Chorvatsku, Kaštel Stafilič, v červnu. Oceňuji profesionalitu řidičů, přestávky volili tak abychom mohli od 1 h do 5 h ráno spát. Ubytování bylo v pořádku, strava pestrá a chutná, moře čisté a kousek od bungalovu. Doporučuji.