skip to Main Content

Rezervujte lyžařský zájezd se skipasem na prodloužený velikonoční víkend! Jde o čtyřdenní lyžování v Itálii, na které nebudete potřebovat dovolenou. Rezervujte hned, kapacita je omezená

🙂 za nás spokojenost ⛷⛷⛷

Včera jsme přijeli s řídiči Jarda a Pavel. Super rychla jízda kdykoliv bylo potřeba stavili jsme na přestávku. Je vidět na obočí ridičich ,že to jsou profíci,usměvavý ,milý ochotný ,vstřícní a vtipný. Moc a moc doporučujeme tuhle posádku! Autobus voněl novotou všude USB nabíječka,klima super :) :) :) Takže příští rok znovu :) :) :)

S Kormidlem jsem byl již po 3tí. Za mne a moje kamarády naprostá spokojenost se vším. Přeprava busem, ubytování, strava, wellnes, organizace, informovanost atd!!!! Za takové peníze by se člověk po vlastní ose – neměl nikdy šanci dostat! Upřímně všem vřele doporučuji

Doporucuji predevsim pro spolehlivost, profesionalitu, skvelou organizaci, vstricnost, ar se jedna o pracovniky call centra, reseni objednávky zajezdu, pomoc pri vyrizovani PCR testu, jejich proplaceni i pri navratu do CR, pres skvělé řidiče autobusu, delegaty v miste pobytu, kteri byli vzdy pripraveni poradit a pomoci. Byli jsme na lyzarsky zajezd v Bansku – Bulharsko. V miste vsechno funguje vyborne, uroven hotelu, jidla i sjezdovek je skvela. Vsem muzu jedine doporucit. Zajezdy jsou pojisteny, takze nic neriskujete.

Zájezd 28. 1. – 2. 2. 2021 Bansko. Absolutní spokojenost. Zvažujeme druhou otočku. České kormidlo super ❤️❤️

CK České kormidlo určitě doporučuji. Cestovala jsem 2 krát autobusem vše skvěle naplánované, milí a zkušení řidiči. Vše proběhlo v pořádku.

Dnes jsme se vrátili z lyžovačky v Aprice. Musíme říct, že jsme si to moc užili. Chceme poděkovat CK za vynikající služby, delegát Vašek naprosto super člověk. Opravdu člověk na svém místě. Letos jsme byli úplně poprvé a už teď víme, že příští rok jedeme zase.

Doporučuji,super ceny, za naší rodinu spokojenost

Skvělá CK, která dokázala zařídit luxusní dovolenou na horách v době ⛰️⛷️ kdy lyžování bylo takřka kdekoliv nemožné ❤️

Včera jsme se vrátili z lyžařského zájezdu v oblasti Civetta, hotel Savoia. Perfektní organizace od dopravy,po ubytování, výborné jídlo v hotelu a úžasnou delegátku.

Poprvé ve velehorách v Italských alpách v oblasti Civetta/Aleghe a nemůžeme si to s přítelkyní vynachválit příští rok chceme do té samé destinace! Vše naprosto bezvadné a hory jako z filmu! Zatím nejlepší dovolená lyžařského zájezdu a cena naprosto bezkonkurenční za ty služby!

Skvělé všechno :) Dovolenou jsme si moc užili ❤️

Sledujte kormidlo

Skupina „Lyžování v Itálii“

Aktuální fotky a informace ze středisek od členů skupiny, rady, tipy, akce a soutěže

Přidejte se do této skupiny a pozvěte své přátele! Čím víc nás bude, tím lepší akce budeme dělat ✊

Odebírejte newsletter: slevy na email

Akce, slevy, soutěže a nabídky dovolené za nejlepší ceny Vám pošleme včas na email. Služba je zdarma a můžete ji kdykoliv zrušit